BEVERTOCHT


Op zoek naar de bever in de Biesbosch

Het vertrek van deze avondtocht is vanuit de schitterende Jachthaven Biesbosch in Drimmelen. Parkeren is er gratis. Al varend op Le Pecheur, een klassiek stalen schip, word je van harte welkom geheten met koffie, thee of een ander drankje. Laat je varen door de mooie wateren van de Biesbosch en terwijl je geniet van een lekker drankje, ontdek je diverse planten en mogelijk de beroemdste bewoner: de bever! Daarnaast sluiten we overigens een vos, een ree, een vis- of zeearend ook niet uit! Geniet van de stilte in het doolhof van rivieren, eilandjes met wilgen en kreken met glashelder water, en maak een mooie zonsondergang mee.

Wat krijg je tijdens deze mooie unieke bevertocht:

 Gedurende 3 uur een unieke natuurbeleving
 Ontvangst met een kopje koffie, thee of frisdrank
 Heerlijke kleine borrelhapjes
 Alle drankjes, ook alcoholhoudende inbegrepen
 Mogelijk het spotten van o.a. een bever
 Info en aanmelden via contactpagina

In verband met de vroege zonsondergang zitten de bevertochten voor 2023 er helaas  alweer op. U kunt echter nu al voor 2024 iedere woensdagavond vanaf 15 mei tot en met 14 augustus een reservering voor een bevertocht plaatsen.

Daarnaast blijven wij tot en met 31 oktober natuurlijk gewoon beschikbaar voor vaar arrangementen op maat. Neem daarvoor contact op met 06-21212941 voor meer informatie.

Aanmelden kan via onze contactpagina. Eventueel kunt u via deze link zélf uw bevertocht reserveren op een van de openstaande data. Na aanmelding en betaling ontvangt u dan de routebeschrijving naar onze ligplaats.

Wij ontvangen u graag aan boord!


INTERESSE GEKREGEN?

Klik hieronder om je aan te melden voor een bevertocht op woensdagavond in juli of augustus