REFERENTIES

Jolanda de Graaf
8 months ago

We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Le Pecheur. Gastheer Peter is een kundig schipper en bracht ons op de mooiste plekjes in de Biesbosch. En gastvrouw Juliette zorgde ervoor dat het ons aan niets ontbrak: koffie met een gebakje bij de ontvangst, heerlijke sandwiches en dan nog een schaal met allemaal lekkere hapjes en een glas Cava. En ondertussen konden we genieten van de prachtige natuur die de Biesbosch te bieden heeft. Peter wees ons op diverse beverburchten, helaas geen bever gezien, die komen pas tegen het einde van de dag te voorschijn. Wel twee visarenden gezien! En natuurlijk heel veel eenden, zwanen, futen en meerkoeten (ook veel jonge meerkoetjes). Halverwege legde Peter de boot even stil op een rustige plek waar het geluid van de diverse vogels nog beter te horen was. Een persoon uit ons gezelschap vierde haar 65e verjaardag en we hebben een onvergetelijke dag gehad aan boord, en daar hebben Peter en Juliette voor een groot deel aan bijgedragen! Le Pecheur is een prachtige boot en dat in combinatie met Peter en Juliette zorgt voor een geweldige dag op het water in de Biesbosch.

ronald niehot
3 months ago

Op 1 oktober hebben wij een geweldige dag beleefd op le Pecheur om de 65 jarige trouwdag te vieren en de verjaardag van moeders. De ontvangst was erg vriendelijk en voor we het wisten waren we aan boord. Het weer was wat wisselvallig, maar dat mocht de pret niet drukken. Na een leuk verzorgd koffiemomentje vertrokken we voor de tocht door de Biesbosch. Onderweg wisten Peter en Juliette het nodige te vertellen over de Biesbosch. De lunch was heerlijk en ondanks het af en toe wat betrokken weer hebben we een fijne dag gehad. Peter en Juliette zijn een prima gastheer en -vrouw en we kunnen een tochtje op hun boot keer aanbevelen.

Anita Brouwers
8 months ago

Afgelopen zondag hebben wij de 60 - jarige bruiloft van onze ouders en schoonouders gevierd bij Le Pecheur Vaartochten. Wij werden zeer gastvrij ontvangen door Julliette en bij aankomst getrakteerd op koffie/thee met een heerlijk gebakje. Daarna gingen de trossen los en liet schipper Peter ons de mooie plekjes in de Biesbosch zien. We hadden schitterend weer dus konden we lekker op het buitendek zitten. Tussen de middag kregen we een heerlijke lunch aangeboden, een lekker soepje en diverse broodjes en een overheerlijke huzarensalade. Ook aan drankjes kwamen we niets te kort. Na een poosje varen, legde Peter de boot vast op een mooi punt zodat wij lekker konden genieten van de natuur en van alles wat op het water te zien was. Het was druk met boten, maar dat was niet zo verwonderlijk met dit heerlijke weer. Op de terugweg kregen we nog lekkere hapjes en drankjes aangeboden. Peter vertelde onderweg nog het een en ander, ondertussen genoten wij verder. Onze (schoon)ouders en ook wij hebben ontzettend genoten van deze dag. Wat is er mooier om zo, kleinschalig en met zoveel enthousiasme van Julliette en Peter je 60- jarige bruiloft te kunnen vieren! Peter en Julliette, wij willen jullie hartelijk bedanken voor de fijne dag, jullie gastvrijheid en voor de goede zorgen. We kunnen het een ieder zeker aanbevelen.

Kees de Groot
1 year ago

Om het pensioen van "Onze Fiet" te vieren hebben we een dagje varen met Le Pecheur geboekt. Totaal waren we met 7 personen. Aanvankelijk was het slecht weer en hebben we in de prachtige kajuit cadeautjes uitgepakt en heerlijke koffie gedronken met beschuit en muisjes. We waren immers ook nog Opa en Oma geworden. Gelukkig kwam de zon weer tevoorschijn en konden we op het achterdek plaats nemen en van de boot en de vaartocht genieten. Peter stuurde het toch wel lange schip behendig door de smalle vaargeulen van de Biesbosch. Rond lunchtijd meerde we aan op een mooie stille plek en kregen we heerlijke sandwiches voorgeschoteld met een grote variatie aan beleg van kaas ham, eiersalade tot zalm en Seranoham met Pesto en uiteraard een lekker glaasje rosé wijn of een biertje. Wat een feest. Vervolgens weer verder varen door de prachtige natuur van de Biesbosch en vele dieren gezien, van eenden, ganzen, zwanen, futen maar ook schapen en koeien en er zijn zelfs Bevers. Rond borreltijd kwamen er nog hapjes van olijven tot gehaktballetjes en weer diversen dranken van wijn, bier en limonades. Alles zeer professioneel opgediend en met een grote glimlach van Juliette. Al met al een topdag gehad op dit prachtige schip met dito gastvrijheid van Juliette en Peter. een echte aanrader.

Richard Knetsch
1 year ago

Op 22 juni 2021 erg genoten van een boottocht met Le Pecheur door de Biesbosch. Gekozen voor een een avondtocht omdat we ook graag bevers wilden zien. Le Pecheur heeft er voor gezorgd dat we die ook echt hebben gezien dankzij de goede stuurkunst en oplettendheid van kapitein Peter. Verder kwamen we ook qua drankjes en hapjes niets te kort dankzij gastvrouw Juliette. Een absolute aanrader voor iedereen! En als je al een keer overdag bent meegevaren, is het zeker de moeite waard om nog eens een avondtocht te boeken!

INTERESSE GEKREGEN?

Neem dan snel contact met ons op voor een offerte op maat