REFERENTIES

Cor Kik
6 dagen geleden

Een heerlijk dagje aan boord van Le Pecheur. Alles was perfect, de boot, de gastvrijheid, het weer en de omgeving. Een heerlijk middagje relaxen met de familie. Een top moederdagcadeau (vonden de moeders)!

Michaela ten Siethoff
een week geleden

We hebben (ondanks de regen) een mooie vaartocht in de Biesbosch gehad met de Le Pecheur. De boot is comfortabel en van alle gemakken voorzien. Juliet heeft een heerlijk lunch en hapjes en drankjes geserveerd. Ook complimenten voor de soep die Peter bereid had. Ze hebben ons o.a. de beverburchten laten zien en we overwegen om nog eens deze tocht te maken, maar dan 's avonds wanneer de bevers actief zijn. Het was een hele gezellige middag. Dank voor jullie gastvrijheid.

Ellen van der pol
een week geleden

Wij hebben een heerlijke familiedag gehad in een ontspannen sfeer. Wij zijn enorm verwend door Juliette en Peter met heerlijke hapjes en drankjes en een prachtige tocht door de Biesbosch. Bent u met max 10 personen dan raad ik zeker Le Pecheur aan voor een unieke beleving.

Loriane Bielders
2 weken geleden

(Vertaald door Google) Prachtige wandeling in natuurgebied de Biesbosch met het Vissersteam. Comfortabel geïnstalleerd op de prachtige boot van Juliette en Mark, laten we gaan voor 5 uur ontspanning en lekkernijen want ja hoor! er zijn petits fours en koffie, bubbels en lunch. Dankjewel Juliette & Mark!! (Origineel) Magnifique promenade dans la réserve naturelle du Biesbosch avec l'équipe du Pêcheur. Confortablement installés sur le beau bateau de Juliette et Mark, c'est parti pour 5 heures de détente et de gourmandises car oui ! il ya les petits fours et le café, les bulles et le déjeuner. Merci Juliette & Mark !!

Eva Breukink
6 maanden geleden

Heel leuk en gezellig om met zo'n clubje familie en vrienden op deze prachtige boot de Biesbosch te ontdekken. Geweldig goed verzorgd!

ronald niehot
7 maanden geleden

Op 1 oktober hebben wij een geweldige dag beleefd op le Pecheur om de 65 jarige trouwdag te vieren en de verjaardag van moeders. De ontvangst was erg vriendelijk en voor we het wisten waren we aan boord. Het weer was wat wisselvallig, maar dat mocht de pret niet drukken. Na een leuk verzorgd koffiemomentje vertrokken we voor de tocht door de Biesbosch. Onderweg wisten Peter en Juliette het nodige te vertellen over de Biesbosch. De lunch was heerlijk en ondanks het af en toe wat betrokken weer hebben we een fijne dag gehad. Peter en Juliette zijn een prima gastheer en -vrouw en we kunnen een tochtje op hun boot keer aanbevelen.

Frits T
7 maanden geleden

Op een luxe boot ontspannen en 100% zeker bevers spotten? Le Pecheur legt de gasten in de watten met koffie, drinken en lekkers. Een gezellig stel dat veel over de omgeving en de bevers kan vertellen.

Caroline
8 maanden geleden

Aanrader! Een zorgeloze tocht door de Biesbosch op een mooie ruimte boot. Ervaren schipper en uitstekende catering. Perfecte manier om verjaardag te vieren in klein gezelschap tot zo'n 9 personen. Was erg warm dus de gelegenheid om even aan te leggen om te kunnen zwemmen was zeer welkom. Wij kijken terug op een gezellige middag!

Han van der Sman
9 maanden geleden

17 augustus hebben wij met vrienden een vaartocht gemaakt met Juliette en Peter op hun schip le pecheur .Het weer was ronduit PET, maar ondanks dat hebben we enorm genoten. Het zit dit leuke echtpaar in hun bloed om zo'n tocht door de biesbosch met grote kennis en liefde voor de natuur en ook de nodige humor kennis te laten maken..Tevens werd de inwendige wens niet vergeten. koffie /thee met wat lekkers, super lekkere lunch, drankjes borrelhapjes .Overal werd aan gedacht. Juliette en Peter zijn ontzettend bedreven om iedereen een geweldige dag te bezorgen. En die kunst kun je leren , maar zij hebben nog iets extra te bieden. Het komt uit hun hart! De foto van de eenzame fuut op het water vonden wij vooral bijzonder om moeder een kleintje op haar rug had.

Anneke Kamphuisen
9 maanden geleden

Genoten! Een mooie vaartocht door de Biesbosch met motorboot Le Pecheur Drimmelen. Goed bereikbaar en gratis parkeren bij de haventoegang. Gastvrij en vriendelijk ontvangen door Juliëtte en Peter Bevelander die deze vaartochten met enthousiasme verzorgen. Diverse arrengementen zijn in overleg bespreekbaar. Kortom, het is een heerlijke ervaring met Le Pecheur de mooie Biesbosch te bezoeken!

Martine Broekzitter
10 maanden geleden

Dankzij Juliette en Peter hebben wij een onvergetelijke Vaderdag op Le Pecheur gehad! We hebben vader Cees meer dan verrast met deze super leuke vaartocht naar Heusden. Onderweg werd er heel goed voor ons gezorgd met allerlei drankjes en lekkernijen! Echt een aanrader! Nogmaals super bedankt, wij hebben enorm genoten en een hele mooie dag gehad waar wij zeker nog vaak aan terug zullen denken!!

Tris Irokromo
een jaar geleden

Met een vaartocht op Le Pecheur heeft mijn moeder een onwijs leuke, zeer ontspannen en onvergetelijke 60e verjaardag beleefd! Juliette en Peter vormen samen echt een powerkoppel en hebben gezorgd voor top hospitality. Le Pecheur was naar gelegenheid gedecoreerd en we hebben bij aankomst meteen een gebakje aangeboden gekregen. Tijdens de tocht hebben we verder heerlijk genoten van verschillende drankjes en alle zelfgemaakte hapjes. Echt een aanrader dus!

Yvonne Van Engelen
10 maanden geleden

Een geweldig goed verzorgde vaartocht gehad op Le Pecheur. Het mooie jacht en de gemoedelijke sfeer hebben het uitje, ter gelegenheid van de 80e verjaardag van onze vader, helemaal top gemaakt. Juliette en Peter bedankt.

Annabel Van Gestel
11 maanden geleden

Wat een geweldige ochtend/middag hebben we gehad op de boot van Peter en Juliëtte. Koffie, een gebakje, een overheerlijke lunch en een glaasje cava om te proosten op de 60e verjaardag van onze vader. Peter loodste ons door de wateren van de Biesbosch en Juliette zorgde dat het ons aan niets ontbrak. We komen zeker nog eens terug voor de wijntour in de avond ;)

Annemieke Besseling
een jaar geleden

Heerlijke boot om in een besloten gezelschap en prive door natuurgebied de Biesbosch te kunnen varen. We vierden er een feestje en hoefden ons nergens zorgen over te maken, maar alleen maar te genieten. Ook van de geserveerde lekkere hapjes door de zeer gastvrije bemanning. De kajuit is prachtig en comfortabel, op het achterdek kun je heerlijk beschut van de omgeving genieten. Een aanrader!

Leon Heidenrath
10 maanden geleden

Tja het beste omschreven met een woord SUPER ! Heel interessant ook de uitleg van zowel Peter als Juliette. Ook weten zij waar de bevers zich ophouden en waar burchten gebouwd zijn door hun. Verder goed verzorgd de hapjes als drankjes ! Kortom een uniek evenement om met een gezelschap of als bedrijfsuitje te ondernemen ! Wij gaan ze zeker nog ns bezoeken ! Marga en Leon Heidenrath Kloosterstraat 60 5935CB Steyl

Ronald Schelen
10 maanden geleden

Geweldig goed verzorgde vaartocht door de Biesbosch gehad met top gastheer en gastvrouw. Echt een aanrader voor een uitstapje privé met familie of vrienden. Alles voor een perfecte tocht met behoud van privacy daar waar nodig. In één woord TOP

Rob Duisters
11 maanden geleden

Een fantastische dag gehad op de boot met het gezin (opa, oma, kinderen en kleinkinderen); gezellig, ongedwongen, schitterende omgeving, hapjes, drankjes. Het ontbrak aan niets. Met de hartelijke gastvrijheid van Peter en Juliette voelden we ons zeer welkom. Kortom, genoten met de hoofdletter G. Een echte aanrader!!

marianne bevers
9 maanden geleden

fantastische avond gehad met de familie, Bevers gezien en heerlijk gegeten en gedronken. Bevers spotten Bevers was een groot succes , dankzij de top verzorgde vaartocht! Hoorde dat ze ook 'vaart met taart', doen en ze staan open voor alle voorstellen. ZEKER een aanrader!

Anja Schut
een jaar geleden

Met ons hele gezin hebben we een prachtige tocht gemaakt met Peter en Juliette op le Pecheur. Juliette stond ons al op te wachten op de kade. Wat een warm welkom. Het weer was niet geweldig, maar dat maakte helemaal niet uit. Droog en warm werden wij ontzettend goed verzorgd en rondgevaren. Dank Juliette en Peter, dank voor deze gezellige, ontspannen, culinaire dag in de prachtige Biesbosch. Wij komen graag nog een keer terug! Familie Schut

Marlies Joosen-Wijnen
10 maanden geleden

Wij hebben een heerlijke avond gehad op deze mooie motorboot. Een aanrader als u met een klein gezelschap wil genieten van het mooie Biesbosch. Peter en Julliette zorgen ervoor dat u niks tekort komt.

Peter Schenk
een jaar geleden

We hebben met zijn zessen een prachtige avond beleefd op Le Pecheur. Heerlijk relaxed gevaren door de indrukwekkende Biesbosch. Enkele bevers gespot en ondertussen werd er goed voor ons gezorgd met heerlijke koffie met wat lekkers erbij. Later een fijn biertje van de bar. Maar vooral de rijke ervaring van een "eigen" schip vond ik super. Juliette en Peter bedankt!

Michiel kuus
10 maanden geleden

Met onze ouders en onze zoon (van 3 die helemaal verwend is) een mooie tocht door de Bisbosch gemaakt. Met een heerlijke lunche. Erg leuk is een boord te zijn van een mooi schip wat ik en mijn collega’s al jaren onderhouden.

Anneke de Graaf
een jaar geleden

Naast de ontvangst en de warme uitstraling die we zowel bij de ontvangst als gedurende de hele vaartocht van Juliette en Peter ontvingen genoten we van de prachtige, rustgevende accommodatie, de heerlijke hapjes bereid door Juliette, de gevarieerde salades bereid door Peter (precies naar onze glutenvrije wens). Oma en moeder beleefden samen met echtgenoot en dochters een héél speciale Moederdag, al varende door de prachtige Biesbosch, en hoewel we helaas geen Bevers zagen genoten we van de vele soorten vogels die we mochten aanschouwen. Een aanrader voor allen die van liefde, water en natuur houden!!!

Jacq Stams
een jaar geleden

Op 16 juni 2021 mogen genieten van een schitterende boottocht op de Le Pecheur. De gastvrijheid geboden door Juliëtte en Peter Bevelander was onvergetelijk. Een heerlijke dag en voor iedereen een aanrader!Juliëtte en Peter nogmaals "dank jullie wel"!

Jan van den Berg
een jaar geleden

Vandaag 5 july n mooie tocht gemaakt met le Pecheur door de Biesbosch. Peter en Juliette zijn hartelijke mensen die het de gasten op alle mogelijke manieren naar de zin maken. Een tocht met hen maakt n dag tot n mooie herinnering. Echt n aanrader Dank Peter en Juliette Jan vd Berg

Marijke Valentijn
10 maanden geleden

Vandaag heerlijk gevaren en gegeten op deze mooie boot. Juliette en Peter hebben ervoor gezorgd dat we niets tekort kwamen. Zeker een aanrader!

Lisa Hagendijk
een jaar geleden

Een absolute aanrader! Fijne mensen, een schitterend jacht, heerlijk eten en een prachtige omgeving. Wij hebben genoten!

Ria Zuidgeest
een jaar geleden

Fantastische vaartocht gehad met Le Pecheur vaartochten

Natalia Danielova
een jaar geleden

marein favejee
een jaar geleden

Hortense Grebe
een jaar geleden

Trudi Bos
een jaar geleden

Eefke Hopman
10 maanden geleden

Mijn verjaardag gevierd met kinderen en kleinkinderenEen fantstische dag.Zon en fantastische gastvrouw/heer..Ze hebben ons verwend.De moeite waard om van uit het Noorden naar de Biesbosch te gaan.En met de Pecheur te varen

INTERESSE GEKREGEN?

Neem dan snel contact met ons op voor een offerte op maat