REFERENTIES

Monique Verleijsen
16 uur geleden

Super leuke verzorgde vaartocht gehad voor de 50 jarige bruiloft van onze ouders was erg leuk ze hebben genoten !

Marij Wijgergangs
2 dagen geleden

Wat hebben wij een geweldige middag/avond gehad aan boord van “Le Pecheur” We werden op een zon overgoten dag (wat hadden we geboft met het weer ☀️) gastvrij ontvangen door Juliette en Peter. Heel de prachtige tocht door de mooie Biesbosch ontbrak het ons aan niets. We werden door Peter relaxed door de natuur van de Biesbosch gevaren en Juliette heeft ons voortreffelijk in de watten gelegd. Kortom een TOP dag !!! Bedankt Peter en Juliette namens Team sportcafé Genderbeemd

Truus Roubos
een week geleden

We hebben ontzettend genoten op de prachtige boot van Le Pecheur. De ontvangst met koffie, de lunch en de borrel waren uitstekend. Ook de gastvrijheid van Peter & Juliëtte is uitmuntend. Op deze manier de Biesbosch verkennen is een feest!

bas sommeijer
een maand geleden

Onze ouders waren 60 jaar getrouwd. Met de hele familie en aanhang zijn we wezen varen in de Biesbos met hapjes en drankjes. De boot is zeer goed onderhouden, alles erg schoon en met oog voor details. Ze hadden 60 jaar slingers opgehangen en bij de lunch waren er 60 jaar servetten. Ook hielden ze rekening met dieetwensen. Peter zat aan het stuur en voer zeer rustig wat zeer fijn was. Er was zelfs tijd om te gaan zwemmen. Ze hadden zelfs een zwembroek te leen en schone handdoeken om je af te drogen. Aan alles was gedacht. Een aanrader!

Toni Stasik
een maand geleden

Samen met de kinderen en kleinkinderen een onvergetelijke ontspannende rondvaart gedaan door de Biesbosch.Dank aan Peter en Juliette,alles was tip-top en goed georganiseerd.Voor herhaling vatbaar.Groetjes Toni en Josette

Een avondje naar de bevers in de prachtige Biesbosch. Dat was op zich al een schitterend cadeau, maar het werd nog veel leuker door hoe Juliette en Peter van Le Pêcheur het uitvoerden: op een schitterende boot, heerlijk rustig varend, met uitstekende aandacht voor het lekkere in vloeibare en vaste vorm. En het zijn ook nog eens heel aardige mensen! En dan natuurlijk: de bevers, met een deskundig verhaal erbij van de schippers, en de overweldigende natuur van de Biesbosch. En een magnifieke ondergaande zon kregen we er zo maar bij. Dus: doen, als je de kans krijgt!

Dirk S
een maand geleden

Perfecte familiedag onder een stralend zonnetje dankzij de fijne zorgen van Juliette en Peter. Aan de geïnteresseerden, niet twijfelen maar doen

Jeroen Daalmeijer
een maand geleden

We hebben een hele mooie dag gehad in de Biesbosch op Le Pecheur! Prachtige boot! Hartelijke ontvangst met koffie en een lokale lekkernij en de hele dag goed verzorgd met hapjes en drankjes door Peter en Juliëtte. Een echte aanrader!

Edwin Masseurs
een maand geleden

Hele leuke ervaring de bevertocht in de Biesbosch Werden hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje Daarna afgevaren richting Biesbosch waar wij onderweg werden voorzien van een heerlijke soep een koud buffet en een toetje na alles perfect klaar gemaakt door Peter en Juliette Daarna richting Aakvlaai waar Peter zijn toch 15 meter lange boot met grote precisie naar de bevers weet te manoeuvreren en zo dat de bevers zelfs met de boot mee zwommen Kortom een geweldige belevenis die avond Team Le Pecheur Van harte bedankt voor deze tocht PV Metibo

J.M. Oijen
een maand geleden

Een nostalgische vaartocht op een klassiek jacht met een gastvrij schippersechtpaar, mooi weer en enkele familieleden. Geen wonder dat we met heimwee terugkijken naar 29 juni 2023 Marie-José en joop van Oijen

Lisette Gras
3 maanden geleden

Een fantastische tocht helemaal op maat. Top service en zo persoonlijk. We zaten met zijn vieren op de boot en kregen een hapje en drankje wat een top service.

Anita Brouwers
een jaar geleden

Afgelopen zondag hebben wij de 60 - jarige bruiloft van onze ouders en schoonouders gevierd bij Le Pecheur Vaartochten. Wij werden zeer gastvrij ontvangen door Julliette en bij aankomst getrakteerd op koffie/thee met een heerlijk gebakje. Daarna gingen de trossen los en liet schipper Peter ons de mooie plekjes in de Biesbosch zien. We hadden schitterend weer dus konden we lekker op het buitendek zitten. Tussen de middag kregen we een heerlijke lunch aangeboden, een lekker soepje en diverse broodjes en een overheerlijke huzarensalade. Ook aan drankjes kwamen we niets te kort. Na een poosje varen, legde Peter de boot vast op een mooi punt zodat wij lekker konden genieten van de natuur en van alles wat op het water te zien was. Het was druk met boten, maar dat was niet zo verwonderlijk met dit heerlijke weer. Op de terugweg kregen we nog lekkere hapjes en drankjes aangeboden. Peter vertelde onderweg nog het een en ander, ondertussen genoten wij verder. Onze (schoon)ouders en ook wij hebben ontzettend genoten van deze dag. Wat is er mooier om zo, kleinschalig en met zoveel enthousiasme van Julliette en Peter je 60- jarige bruiloft te kunnen vieren! Peter en Julliette, wij willen jullie hartelijk bedanken voor de fijne dag, jullie gastvrijheid en voor de goede zorgen. We kunnen het een ieder zeker aanbevelen.

Jolanda de Graaf
een jaar geleden

We hebben een geweldige dag gehad aan boord van Le Pecheur. Gastheer Peter is een kundig schipper en bracht ons op de mooiste plekjes in de Biesbosch. En gastvrouw Juliette zorgde ervoor dat het ons aan niets ontbrak: koffie met een gebakje bij de ontvangst, heerlijke sandwiches en dan nog een schaal met allemaal lekkere hapjes en een glas Cava. En ondertussen konden we genieten van de prachtige natuur die de Biesbosch te bieden heeft. Peter wees ons op diverse beverburchten, helaas geen bever gezien, die komen pas tegen het einde van de dag te voorschijn. Wel twee visarenden gezien! En natuurlijk heel veel eenden, zwanen, futen en meerkoeten (ook veel jonge meerkoetjes). Halverwege legde Peter de boot even stil op een rustige plek waar het geluid van de diverse vogels nog beter te horen was. Een persoon uit ons gezelschap vierde haar 65e verjaardag en we hebben een onvergetelijke dag gehad aan boord, en daar hebben Peter en Juliette voor een groot deel aan bijgedragen! Le Pecheur is een prachtige boot en dat in combinatie met Peter en Juliette zorgt voor een geweldige dag op het water in de Biesbosch.

Michaela ten Siethoff
3 maanden geleden

We hebben (ondanks de regen) een mooie vaartocht in de Biesbosch gehad met de Le Pecheur. De boot is comfortabel en van alle gemakken voorzien. Juliet heeft een heerlijk lunch en hapjes en drankjes geserveerd. Ook complimenten voor de soep die Peter bereid had. Ze hebben ons o.a. de beverburchten laten zien en we overwegen om nog eens deze tocht te maken, maar dan 's avonds wanneer de bevers actief zijn. Het was een hele gezellige middag. Dank voor jullie gastvrijheid.

Kees de Groot
2 jaar geleden

Om het pensioen van "Onze Fiet" te vieren hebben we een dagje varen met Le Pecheur geboekt. Totaal waren we met 7 personen. Aanvankelijk was het slecht weer en hebben we in de prachtige kajuit cadeautjes uitgepakt en heerlijke koffie gedronken met beschuit en muisjes. We waren immers ook nog Opa en Oma geworden. Gelukkig kwam de zon weer tevoorschijn en konden we op het achterdek plaats nemen en van de boot en de vaartocht genieten. Peter stuurde het toch wel lange schip behendig door de smalle vaargeulen van de Biesbosch. Rond lunchtijd meerde we aan op een mooie stille plek en kregen we heerlijke sandwiches voorgeschoteld met een grote variatie aan beleg van kaas ham, eiersalade tot zalm en Seranoham met Pesto en uiteraard een lekker glaasje rosé wijn of een biertje. Wat een feest. Vervolgens weer verder varen door de prachtige natuur van de Biesbosch en vele dieren gezien, van eenden, ganzen, zwanen, futen maar ook schapen en koeien en er zijn zelfs Bevers. Rond borreltijd kwamen er nog hapjes van olijven tot gehaktballetjes en weer diversen dranken van wijn, bier en limonades. Alles zeer professioneel opgediend en met een grote glimlach van Juliette. Al met al een topdag gehad op dit prachtige schip met dito gastvrijheid van Juliette en Peter. een echte aanrader.

Richard Knetsch
3 maanden geleden

Op 22 juni 2021 erg genoten van een boottocht met Le Pecheur door de Biesbosch. Gekozen voor een een avondtocht omdat we ook graag bevers wilden zien. Le Pecheur heeft er voor gezorgd dat we die ook echt hebben gezien dankzij de goede stuurkunst en oplettendheid van kapitein Peter. Verder kwamen we ook qua drankjes en hapjes niets te kort dankzij gastvrouw Juliette. Een absolute aanrader voor iedereen! En als je al een keer overdag bent meegevaren, is het zeker de moeite waard om nog eens een avondtocht te boeken!

Ellen van der pol
3 maanden geleden

Wij hebben een heerlijke familiedag gehad in een ontspannen sfeer. Wij zijn enorm verwend door Juliette en Peter met heerlijke hapjes en drankjes en een prachtige tocht door de Biesbosch. Bent u met max 10 personen dan raad ik zeker Le Pecheur aan voor een unieke beleving.

Monique Albers
2 maanden geleden

Heerlijke avond gehad op het water! Wat een mooi gebied om doorheen te varen in all rust. Absolute aanrader!

E
2 maanden geleden

Woensdag 14-6-2023 de bevertocht!! Het was een prachtig toch door de Biesbosch, 3 bevers gespot, gelukkig maar want wij hebben meest geen geluk met zoiets, haha Fantastisch verzorgd door Peter en Julliet Koffie met wat lekkers, drankjes en hapjes, En veel verteld onderweg Wij hebben genoten Bedankt!!

pieter vd horst
2 maanden geleden

Het was een schitterende tocht, ook was het bijzonder voor ons om de bevers te zien, onder genot van lekkere hapje en een drankje. Het is een mooi en goed onderhouden schip met een ervaren bemanning. Bedankt voor de gezellige avond, Janny en Piet van der Horst

Marike Daverveld
2 jaar geleden

Mooie herinneringen hebben wij gemaakt met de Pecheur. We zijn gastvrij ontvangen en hebben een mooi stukje Biesbosch ontdekt met deze prachtige boot. Zo wil mijn moeder wel iedere dag 80 jaar worden. Dankjewel voor de goede zorgen!

T Lievestro
een jaar geleden

Prachtige en heel persoonlijke boottocht door de Biesbosch. We zijn zeer gastvrij ontvangen door Juliëtte en Peter en erg verwend met al het lekkers aan boord. Zeer aan te bevelen!

Ellen Prinse
2 maanden geleden

Leuke vaartocht door de Biesbosch. Perfect georganiseerd en de bevers waren conform afspraak bij het schemeren goed in beeld !!

Cora Leonard
2 jaar geleden

Een geweldige dag gehad voor mijn 75e verjaardag, samen met een groep speciale vriendinnen. Le Pecheur heeft de dag een bijzonder tintje gegeven, dus "een dag met een gouden randje"

Rutger Van Rossum
2 maanden geleden

Fantastische verzorgde boottocht gehad met hele gastvriendelijke eigenaren.

Cor Kik
3 maanden geleden

Een heerlijk dagje aan boord van Le Pecheur. Alles was perfect, de boot, de gastvrijheid, het weer en de omgeving. Een heerlijk middagje relaxen met de familie. Een top moederdagcadeau (vonden de moeders)!

M de Steur
2 maanden geleden

Een fantastische tocht! Aan boord ontbreekt het je aan niets. De gastvrouw en gastheer leggen je in de watten. Ook weten ze veel over de Biesbosch en de bevers te vertellen. Schitterend gebied om vanaf het water te ontdekken.

Han van der Sman
een jaar geleden

17 augustus hebben wij met vrienden een vaartocht gemaakt met Juliette en Peter op hun schip le pecheur .Het weer was ronduit PET, maar ondanks dat hebben we enorm genoten. Het zit dit leuke echtpaar in hun bloed om zo'n tocht door de biesbosch met grote kennis en liefde voor de natuur en ook de nodige humor kennis te laten maken..Tevens werd de inwendige wens niet vergeten. koffie /thee met wat lekkers, super lekkere lunch, drankjes borrelhapjes .Overal werd aan gedacht. Juliette en Peter zijn ontzettend bedreven om iedereen een geweldige dag te bezorgen. En die kunst kun je leren , maar zij hebben nog iets extra te bieden. Het komt uit hun hart! De foto van de eenzame fuut op het water vonden wij vooral bijzonder om moeder een kleintje op haar rug had.

Caroline
een jaar geleden

Aanrader! Een zorgeloze tocht door de Biesbosch op een mooie ruimte boot. Ervaren schipper en uitstekende catering. Perfecte manier om verjaardag te vieren in klein gezelschap tot zo'n 9 personen. Was erg warm dus de gelegenheid om even aan te leggen om te kunnen zwemmen was zeer welkom. Wij kijken terug op een gezellige middag!

Martine Broekzitter
een jaar geleden

Dankzij Juliette en Peter hebben wij een onvergetelijke Vaderdag op Le Pecheur gehad! We hebben vader Cees meer dan verrast met deze super leuke vaartocht naar Heusden. Onderweg werd er heel goed voor ons gezorgd met allerlei drankjes en lekkernijen! Echt een aanrader! Nogmaals super bedankt, wij hebben enorm genoten en een hele mooie dag gehad waar wij zeker nog vaak aan terug zullen denken!!

Anneke Kamphuisen
een jaar geleden

Genoten! Een mooie vaartocht door de Biesbosch met motorboot Le Pecheur Drimmelen. Goed bereikbaar en gratis parkeren bij de haventoegang. Gastvrij en vriendelijk ontvangen door Juliëtte en Peter Bevelander die deze vaartochten met enthousiasme verzorgen. Diverse arrengementen zijn in overleg bespreekbaar. Kortom, het is een heerlijke ervaring met Le Pecheur de mooie Biesbosch te bezoeken!

Yvonne Van Engelen
een jaar geleden

Een geweldig goed verzorgde vaartocht gehad op Le Pecheur. Het mooie jacht en de gemoedelijke sfeer hebben het uitje, ter gelegenheid van de 80e verjaardag van onze vader, helemaal top gemaakt. Juliette en Peter bedankt.

Tris Irokromo
2 jaar geleden

Met een vaartocht op Le Pecheur heeft mijn moeder een onwijs leuke, zeer ontspannen en onvergetelijke 60e verjaardag beleefd! Juliette en Peter vormen samen echt een powerkoppel en hebben gezorgd voor top hospitality. Le Pecheur was naar gelegenheid gedecoreerd en we hebben bij aankomst meteen een gebakje aangeboden gekregen. Tijdens de tocht hebben we verder heerlijk genoten van verschillende drankjes en alle zelfgemaakte hapjes. Echt een aanrader dus!

Annabel Van Gestel
een jaar geleden

Wat een geweldige ochtend/middag hebben we gehad op de boot van Peter en Juliëtte. Koffie, een gebakje, een overheerlijke lunch en een glaasje cava om te proosten op de 60e verjaardag van onze vader. Peter loodste ons door de wateren van de Biesbosch en Juliette zorgde dat het ons aan niets ontbrak. We komen zeker nog eens terug voor de wijntour in de avond ;)

Hans Poldermans
een maand geleden

Met de bevertocht mee geweest was erg gezellig. Zeer prima verzorgd met vriendelijke mensen en lekkere drankjes en hapjes

Leon Heidenrath
een jaar geleden

Tja het beste omschreven met een woord SUPER ! Heel interessant ook de uitleg van zowel Peter als Juliette. Ook weten zij waar de bevers zich ophouden en waar burchten gebouwd zijn door hun. Verder goed verzorgd de hapjes als drankjes ! Kortom een uniek evenement om met een gezelschap of als bedrijfsuitje te ondernemen ! Wij gaan ze zeker nog ns bezoeken ! Marga en Leon Heidenrath Kloosterstraat 60 5935CB Steyl

Frits T
10 maanden geleden

Op een luxe boot ontspannen en 100% zeker bevers spotten? Le Pecheur legt de gasten in de watten met koffie, drinken en lekkers. Een gezellig stel dat veel over de omgeving en de bevers kan vertellen.

Annemieke Besseling
een jaar geleden

Heerlijke boot om in een besloten gezelschap en prive door natuurgebied de Biesbosch te kunnen varen. We vierden er een feestje en hoefden ons nergens zorgen over te maken, maar alleen maar te genieten. Ook van de geserveerde lekkere hapjes door de zeer gastvrije bemanning. De kajuit is prachtig en comfortabel, op het achterdek kun je heerlijk beschut van de omgeving genieten. Een aanrader!

marianne bevers
een jaar geleden

fantastische avond gehad met de familie, Bevers gezien en heerlijk gegeten en gedronken. Bevers spotten Bevers was een groot succes , dankzij de top verzorgde vaartocht! Hoorde dat ze ook 'vaart met taart', doen en ze staan open voor alle voorstellen. ZEKER een aanrader!

Peter Schenk
2 jaar geleden

We hebben met zijn zessen een prachtige avond beleefd op Le Pecheur. Heerlijk relaxed gevaren door de indrukwekkende Biesbosch. Enkele bevers gespot en ondertussen werd er goed voor ons gezorgd met heerlijke koffie met wat lekkers erbij. Later een fijn biertje van de bar. Maar vooral de rijke ervaring van een "eigen" schip vond ik super. Juliette en Peter bedankt!

Marlies Joosen-Wijnen
een jaar geleden

Wij hebben een heerlijke avond gehad op deze mooie motorboot. Een aanrader als u met een klein gezelschap wil genieten van het mooie Biesbosch. Peter en Julliette zorgen ervoor dat u niks tekort komt.

Rob Duisters
een jaar geleden

Een fantastische dag gehad op de boot met het gezin (opa, oma, kinderen en kleinkinderen); gezellig, ongedwongen, schitterende omgeving, hapjes, drankjes. Het ontbrak aan niets. Met de hartelijke gastvrijheid van Peter en Juliette voelden we ons zeer welkom. Kortom, genoten met de hoofdletter G. Een echte aanrader!!

Ronald Schelen
een jaar geleden

Geweldig goed verzorgde vaartocht door de Biesbosch gehad met top gastheer en gastvrouw. Echt een aanrader voor een uitstapje privé met familie of vrienden. Alles voor een perfecte tocht met behoud van privacy daar waar nodig. In één woord TOP

Anja Schut
2 jaar geleden

Met ons hele gezin hebben we een prachtige tocht gemaakt met Peter en Juliette op le Pecheur. Juliette stond ons al op te wachten op de kade. Wat een warm welkom. Het weer was niet geweldig, maar dat maakte helemaal niet uit. Droog en warm werden wij ontzettend goed verzorgd en rondgevaren. Dank Juliette en Peter, dank voor deze gezellige, ontspannen, culinaire dag in de prachtige Biesbosch. Wij komen graag nog een keer terug! Familie Schut

Anneke de Graaf
2 jaar geleden

Naast de ontvangst en de warme uitstraling die we zowel bij de ontvangst als gedurende de hele vaartocht van Juliette en Peter ontvingen genoten we van de prachtige, rustgevende accommodatie, de heerlijke hapjes bereid door Juliette, de gevarieerde salades bereid door Peter (precies naar onze glutenvrije wens). Oma en moeder beleefden samen met echtgenoot en dochters een héél speciale Moederdag, al varende door de prachtige Biesbosch, en hoewel we helaas geen Bevers zagen genoten we van de vele soorten vogels die we mochten aanschouwen. Een aanrader voor allen die van liefde, water en natuur houden!!!

Michiel kuus
een jaar geleden

Met onze ouders en onze zoon (van 3 die helemaal verwend is) een mooie tocht door de Bisbosch gemaakt. Met een heerlijke lunche. Erg leuk is een boord te zijn van een mooi schip wat ik en mijn collega’s al jaren onderhouden.

Jacq Stams
2 jaar geleden

Op 16 juni 2021 mogen genieten van een schitterende boottocht op de Le Pecheur. De gastvrijheid geboden door Juliëtte en Peter Bevelander was onvergetelijk. Een heerlijke dag en voor iedereen een aanrader! Juliëtte en Peter nogmaals "dank jullie wel"!

INTERESSE GEKREGEN?

Neem dan snel contact met ons op voor een offerte op maat